Syltede grønnsaker til Bahn Mi
Enkel
20 min
Det står «syltede grønnsaker til Bahn Mi», men disse lett sursøte og litt sprøe grønnsakene setter en ekstra spiss på de fleste typer håndmat og salater. Så her er det bare å la fantasien slippe løs. Andre grønnsaker med en fast og sprø konsistens kan også brukes, den varianten vi har her med, gulrøtter og…
Ingredienser
1 porsjon
Gulrøtter
Reddish
Sukker
Eddik
Salt
Vann
Slik gjør du
1. Strimle grønnsakene.
2. Bland sukker, eddik, vann og litt salt sammen i en kjele. Kok opp og sørg for at sukkeret løser seg helt opp så du får en jevn lake.
3. Ha grønnsakene i et stort glass med lokk.
4. Hell over den varme laken, tett godt til med lokket. Sett kjølig. Grønnsakene bør ligge i laken i minst et døgn.