
Torsk og Plantego´ Byggrynsalat
Enkel
30 min
En utrolig enkel og kjapp måte å tilberede en velsmakende og mettende fiskerett. Sunt er det også.
Ingredienser
1 porsjon
Fersk torsk eller skrei
Sitron
Salt og pepper
Produkter i oppskriften
Plantego' Byggrynsalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 700
Plantego Byggrynsalat er en smakfull salat basert på bygg… Les mer
Plantego Byggrynsalat er en smakfull salat basert på bygg… Les mer
Melange Margarin 2×5 kg
EPDnr 497 081
Melange fungerer svært godt til alle former for steking og bak… Les mer
Melange fungerer svært godt til alle former for steking og bak… Les mer
Mills Kjøkkensjefens Remulade 5 kg
EPDnr 2 796 399
Mills Kjøkkensjefens Remulade er en fyldig remulade med sylt… Les mer
Mills Kjøkkensjefens Remulade er en fyldig remulade med sylt… Les mer
Slik gjør du
1. Legg et lag Plantego Byggrynsalat i en gastronormform. Varmes i ovn ved 160 grader i ca 30 minutter
2. Stykker av fersk, ben og skinnfri torsk krydres med salt og pepper og stekes i panne med Melange. Ved behov kan fisken bakes ferdig/varmes i ovnen sammen med byggrynsalaten.
3. Fisken anrettes på byggrynsalaten og pyntes med sitron og litt dil
4. Mills Kjøkkensjefens Remulade er perfekt som tilbehør