Vaffel med Stryhns postei, rødbetsalat og syltede klementiner
Nissebarnas Julefrokost
En solid frokost for nissebarna, men den kan selvsagt serveres når som helst og til voksne også. Hvor søt eller salt du vil ha vaffelen er opp til deg, det meste fungerer. Det lille ekstra her står syltede klementiner for. Lekende lett å lage samtidig som det setter akkurat den passe søte og litt syrlige prikken over retten
Ingredienser
4 porsjon
Dine beste vafler
syltede klementiner
syltede klementiner
Produkter i oppskriften
Stryhn´s Dansk Grov Leverpostei 500g
EPDnr 5 892 005
Stryhn’s dansk grov leverpostei er den norske varianten av Danmarks deside… Les mer
Stryhn’s dansk grov leverpostei er den norske varianten av Danmarks deside… Les mer
Mills Rødbetesalat 8 x 200 g
EPDnr. 6 323 109
Mills Rødbetsalat er laget med saftige og sprø rødbeter fra … Les mer
Mills Rødbetsalat er laget med saftige og sprø rødbeter fra … Les mer
Slik gjør du
Syltede klementiner
1. Skjær klementinene med skallet på i 1/2 cm tykke skiver
2. Ha klementinene i en kjele med melis og vann
3. La småkoke til vannet er sirupsaktig (ca 15 til 20 min) . Følg med og rør om underveis
4. Klementinene er ferdige når de helt møre og dekket av en tykk sirupslake
5. Stek vaflene slik du vil ha dem
6. Fyll vaflene med postei i skiver, rødbetsalat og litt syltet klementin. Pynt med litt grønt.
Kommentarer