Joachim Lindgren er soussjef på ærverdige Statholdergaarden i Oslo, og er lidenskapelig opptatt av vegetarmat. Han mener gode smaker kommer bedre til sin rett når det kun er grønnsaker som står i sentrum. Derfor kan Joachim skape vegetariske smaksopplevelser som kan tilfredsstille den mest kresne gane. Her får du hans oppskrift på sommerrull med gressløkemulsjon,…

Ingredienser

4 porsjon

Sommerrull

1 ss hakket koriander
1 ss hakket mynte
1 ts sitronsaft
0.5 ts soyasaus
4 stk rispapir

Gressløkemulsjon

0.5 bunt gressløk
2 dl solsikkeolje
2 stk eggeplommer
1 ts dijon sennep
1 ss sitronsaft
vann
salt

Marinert mango

0.5 stk mango
1 ss limesaft
1 ss honning
pepper

Shi-mei sopp

1 pk shi-mei sopp
1 ss solsikkeolje
1 ts sesamolje
1 ss soyasaus
1 ss hakket koriander

Soya-ponzusaus

0.5 dl soyasaus
2 dl kecap manis
1 ss revet ingefær
1 stk sitrongress
1 ss hakket koriander
granateple

Produkter i oppskriften

Plantego Bulgursalat 1,5 kg pose
Plantego' Bulgursalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 684
Plantego’ Bulgursalat er utviklet med ett mål for øye; neml…
Les mer