Sild er en delikatesse som har lange tradisjoner i det nordiske kjøkkenet, og en råvare som har enormt potensiale. Den er tilgjengelig i bærekraftige bestander og den fiskes «vilt» i Norskehavet. Ikke minst er den også bra for deg med sitt innhold av gunstig umettet fett.

De 6 flotte sildevariantene i Delikat sortimentet er en fin kombinasjon av klassiske og nye varianter i lake og saus. Vi har lekt oss med spennende, nye kombinasjoner av sild og moderne råvarer, og gleder oss virkelig til å dele dette med deg.

Med sild kan du enkelt bruke en god norsk råvare til å lage asiatisk inspirerte småretter, imponer gjestene dine med en ekstra god matopplevelse.

Tips! Lag nordisk sushi. Benfrie og ferdig kuttede sildebiter gjør det enkelt å bruke sild til sushiretter. Silden trives godt i kombinasjon med standard sushitilbehør som ris, wasabi, wakame, syltet ingefær og soyasaus.

Bruk det du har av fat, boller eller glass. Tenk at det skal være fargerikt og smakfullt. Servert sammen med utradisjonelle og moderne tilbehør.

Se også vårt konsept Havets sølv; i samarbeid med Kulinarisk Akademi, har vi jobbet med nye smakskombinasjoner for å løfte silda frem og friste også et yngre publikum. Les mer om Havets Sølv