Saftig julekrydret gulrotformkake
Til førjulsserveringene har vi tatt frem en saftig gulrotformkake du enkelt kan by dine gjester på. Denne formkaken som er krydret med «julesmak» er kjapp å bake og lett å pynte f.eks med en ostekrem. Oppskriften er tilpasset 1/1 gastronorm og gir 40 fine kakestykker om du kutter dem kvadratisk. God bakst!
Ingredienser
Ostekrem
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. KAKERØREN: Sukke, egg og olje vispes til alt er blandet
2. Bland hvetemel, natron, bakepulver og krydderne
3. Melblandingen tilsettes sukker/egg/oljeblandingen litt eller litt
4. Visp til alt er god blandet
5. Rør inn hakkede nøtter og revne gulrøtter tilslutt
6. Spray litt melange formfett i bunn og kanter av en 1/1 gastrobakk. Legg deretter bakepapir i bunnen.
7. Ha i hele røren og stek på 160°C i 40 min i en kombidamper uten damp.
8. OSTEKREM Pisk Mills No1 og melis hvitt.
9. Tilsett kremosten og pisk videre til en jevn og glatt krem OBS. Pass på at kremen ikke piskes for mye, da blir den lett for bløt
10.