Byggrynsalat med fennikel, dadler, clementiner og mye mer…
Vår Plantego’ Byggrynsalat er ofte litt oversett i sortimentet vårt, mener vår egen Maria Kristiansen. Det fortjener den ikke. Selvsagt er den klar til servering og glir rett inn i en salatbar som seg selv, men her er den oppjazzet versjon med masse smak og farge. Både sødme (dadler), syrlighet (clementiner), sprøhet (fennikel, rødkål og…
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode … Les mer
Plantego Byggrynsalat er en smakfull salat basert på bygg… Les mer
Slik gjør du
1. Rødkålen kuttes og blandes i byggrynsalaten (la den trekke inn dressingen fra byggrynsalaten)
2. Bacon i små biter og kuttet fennikel stekes i Flytende Melange med smør og avkjøles
3. Rist pinjekjernene i tørr panne
4. Kutt dadlene i skiver og fres i litt Flytende Melange med smør
5. Clementibåtene kuttes i mindre biter
6. Legg hjertesalat i bunn av skålen/fatet du skal servere i .
7. Dander byggrynsalaten/kål – blandingen på salatbladene først
8. Bland inn clementinbiter, dadler, bacon og fennikel OBS: spar gjerne litt dadler, clementiner og bacon til pynt
9. Toppes med pinjekjernene og revet parmesan pluss hakket bladpersille og det du har spart av det andre til pynt