Suppe med kokos og quinoa
Enkel
10 min
Denne kokosbaserte suppen er utrolig rask å lage og har masse smak. Server den som et vegetabilsk alternativ som den er eller tilby den med reker eller kylling i tillegg.
Ingredienser
5 porsjon
2 l kokosmelk (15 – 20 % fett)
0.5 l vann
15 g salt
20 g limesaft
Topping
1 stk koriander
2 dl Mills Rapsolje 10 l
3 ss sesamolje
sesamfrø ristet
Produkter i oppskriften
Plantego' Asiatisk Salat med Quinoa 1500g
EPDnr 5 565 627
Plantego’ Asiatisk quinoasalat er en frisk og spicy salat so… Les mer
Plantego’ Asiatisk quinoasalat er en frisk og spicy salat so… Les mer
Mills Rapsolje 10 l
EPDnr 1 468 347
Mills Rapsolje er velegnet til all matlaging, og til steking på temperaturer innt… Les mer
Slik gjør du
1. Kokosmelk og vann kokes opp i en kjele og smakes til med salt og sitronsaft
2. Den Asiatiske quinoasalaten tilsettes rett før servering, eller anrettes i en skål på siden slik at gjesten kan servere seg selv.
3. Topping; Behold noen blader av den friske korianderen til pynt .
4. Blend resten av korianderen helt ut med oljene, garner suppen med den grønne oljen og ristede sesamfrø.
Tips!
Reker og kyllingsalatkjøtt passer begge godt til denne suppen om du ønsker mer garnityr.