Torsk i potetmosskorpe med egg- og baconsjy
Enkel
Ingredienser
1 porsjon
Panert torsk
200 g torskefilet
1 spsk hvetemel
1 egg
Egg- og baconsky
Produkter i oppskriften
Flytende Melange med Smør
EPDnr 6 116 503
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode … Les mer
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode … Les mer
Mills Potetmos Vanlig 10×750 g
EPDnr 599 704
Mills Potetmos er ernæringsmessig sett svært lik den kokte pote… Les mer
Mills Potetmos er ernæringsmessig sett svært lik den kokte pote… Les mer
Slik gjør du
1. Krydre torskefilèten etter ønske.
2. Vend stykkene i mel*, deretter egg og tilslutt i potetmospulver. Sørg for at filèten er godt dekket. * Ønsker du en glutenfri rett kan du bruke jyttemel.
3. Stek stykkene i Flytende Melange m/smør til de er gylne på begge sider og gjennomstekt; ca 3-5 min.
4. Egg – og baconsky
5. Stek bacon i Flytende Melange m/smør og tilsett kokt egg i biter. Server gjerne med Delikat Bønnesalat med nykokte erter, Vichygrønnsaker, potetmos eller annet godt!