Torsk i potetmosskorpe med egg- og baconsjy
Enkel
Ingredienser
1 porsjon
Panert torsk
200 g torskefilet
1 spsk hvetemel
1 egg
Egg- og baconsky
Produkter i oppskriften
Flytende Melange med Smør
EPDnr 6 116 503
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode … Les mer
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode … Les mer
Mills Potetmos Vanlig 10×750 g
EPDnr 599 704
Mills Potetmos er ernæringsmessig sett svært lik den kokte pote… Les mer
Mills Potetmos er ernæringsmessig sett svært lik den kokte pote… Les mer
Slik gjør du
1
Krydre torskefilèten etter ønske.
2
Vend stykkene i mel*, deretter egg og tilslutt i potetmospulver. Sørg for at filèten er godt dekket. * Ønsker du en glutenfri rett kan du bruke jyttemel.
3
Stek stykkene i Flytende Melange m/smør til de er gylne på begge sider og gjennomstekt; ca 3-5 min.
4
Egg – og baconsky
5
Stek bacon i Flytende Melange m/smør og tilsett kokt egg i biter. Server gjerne med Delikat Bønnesalat med nykokte erter, Vichygrønnsaker, potetmos eller annet godt!