Hopp til hovedinnhold
Mills Proffpartner
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Konsepter
  • Produktkatalog (pdf)
  • Kontakt oss
  • Om Mills Proff Partner
  • Bildebank
  • Kokkeknep (blogg)
  • Til Mills AS
Torsk i potetmosskorpe

Torsk i potetmosskorpe med egg- og baconsjy 

Enkel
0
0

Ingredienser

1 porsjon

Panert torsk

200 g torskefilet
1 spsk hvetemel
1 egg
50 g Mills Potetmos Vanlig 10×750 g
Flytende Melange med Smør 9 x 475g

Egg- og baconsky

20 g bacon i små biter
1 stk egg – kokt
70 g Flytende Melange med Smør 9 x 475g

Produkter i oppskriften

Melange-Flytende-Smør-og-rapsolje
Flytende Melange med Smør 9 x 475g
EPDnr 4 443 776 Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode smørsmaken med oljens … Les mer
Mills Potetmos 750g
Mills Potetmos Vanlig 10×750 g
Mills Potetmos er ernæringsmessig sett svært lik den kokte poteten. Mills Potetmos absorberer opp… Les mer

Slik gjør du

1

Krydre torskefilèten etter ønske.

2

Vend stykkene i mel*, deretter egg og tilslutt i potetmospulver. Sørg for at filèten er godt dekket. * Ønsker du en glutenfri rett kan du bruke jyttemel.

3

Stek stykkene i Flytende Melange m/smør til de er gylne på begge sider og gjennomstekt; ca 3-5 min.

4

Egg – og baconsky

5

Stek bacon i Flytende Melange m/smør og tilsett kokt egg i biter. Server gjerne med Delikat Bønnesalat med nykokte erter, Vichygrønnsaker, potetmos eller annet godt!

Hva synes du om oppskriften?

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. 
Her finner du vår personvernerklæring.