Craqueles au chocolate, en fransk vri på en Brownie? Vel, nesten, men her er det også brukt epler som bidrar med saftighet og smak. Noe å tilby til en ettermiddagskaffe. Denne oppskriften har vi fått fra Remy Corbet på Bakerlandslaget.

Ingredienser

1 porsjon

300 g mørk sjokolade
150 g hvetemel
200 g sukker
180 g egg
3 g salt
200 g eple
10 g vaniljesukker

Topping etter stek

melis
hakkede nøtter, f.eks pistasje eller hasselnøtter

Produkter i oppskriften

Melange 1 kg pakning
Melange Margarin 12 x 1 kg
EPDnr 4 670 253
Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av p…
Les mer
Melange 500g pakning
Melange Margarin 18 x 500g
EPDnr 4 670 238
Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av p…
Les mer
Pack shot Melange 5 kg
Melange Margarin 2×5 kg
EPDnr 497 081
Melange fungerer svært godt til alle former for steking og bak…
Les mer