Craqueles au chocolat fra Bakerlandslaget

Enkelt
min.
Craqueles au chocolate, en fransk vri på en Brownie? Vel, nesten, men her er det også brukt epler som bidrar med saftighet og smak. Noe å tilby til en ettermiddagskaffe. Denne oppskriften har vi fått fra Remy Corbet på Bakerlandslaget.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Smelt sjokoladen i vannbad
    Bland Melange, sukker og salt, pisk dette sammen
    Tilsett egg og hvetemel. Kna sammen til en fin deig
    Tilsett sjokoladen og eple som er kuttet i små biter
    Sett deigen på kjøl i 2 timer

    Rull til en fin pølse og sett på kjøl igjen til den er fast.
    Skjær i skiver og dypp i melis
    Sett skivene på brett og dryss over melis. Pynt med hakkede nøtter, for eksempel pistasje- eller hasselnøtter

    Stek på 155°C i kombidamper i 10 min.

    TIPS: For ekstra spiss på smaken, pynt med tyttebær etter stek

Antall porsjoner: