Ingefærsild, vinkokt potet, tomat og urtesalat
Enkel
Sild og poteter? Javisst, silden får et ekstra kick med syltet ingefær og potetene er vinkokt. Sånt blir det mye spennende smak av.
Ingredienser
1 porsjon
10 g syltet ingefær
om du finner den rosa varianten er denne mest dekorativ
50 g vinkokte poteter
25 g tomat
2 g bladpersille
2 g koriander
2 g basilikum
1 stk salatblad
1 skive rugbrød
Vinkokte poteter
1 liter vann
2 dl tørr hvitvin
0.5 dl eddik
25 g sukker
Produkter i oppskriften
Olivero 2 kg boks
EPDnr 4 825 048
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et… Les mer
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et… Les mer
Delikat Sursild 2 x 1300 g
EPDnr 5 542 410
I vår klassiske Delikat sursild er det en selvfølge at vi ha… Les mer
I vår klassiske Delikat sursild er det en selvfølge at vi ha… Les mer
Mills Mango og Chilimajones
5 x 900 g
EPDNr 2 064 459
Mills Mango & Chilimajones. En frisk og spennende bland… Les mer
Mills Mango & Chilimajones. En frisk og spennende bland… Les mer
Slik gjør du
1. Lag vinkokte poteter ved å koke poteter vann med tørr hvitvin eddik og sukker.
2. Ha Sursilden i et dørslag for å fjerne laken. Bland syltet ingefær med den avrente sursilden
3. Smør en rugbrødskive med et tynt lag Olivero.
4. Legg på et salatblad og skiver av de vinkokte potetene slik at det dekker skiven.
5. Anrett sildebitene med ingefærem på potetene.
6. Bland hakkede urter og tomat og anrett dette på toppen av silden.
7. Sprøyt på noen topper av mango chilimajonesen og pynt med noen hele urteblader tilslutt.