Ingefærsild, vinkokt potet, tomat og urtesalat
Enkel
Sild og poteter? Javisst, silden får et ekstra kick med syltet ingefær og potetene er vinkokt. Sånt blir det mye spennende smak av.
Ingredienser
1 porsjon
10 g syltet ingefær
om du finner den rosa varianten er denne mest dekorativ
50 g vinkokte poteter
25 g tomat
2 g bladpersille
2 g koriander
2 g basilikum
1 stk salatblad
1 skive rugbrød
Vinkokte poteter
1 liter vann
2 dl tørr hvitvin
0.5 dl eddik
25 g sukker
Produkter i oppskriften
Olivero 2 kg boks
EPDnr 4 825 048
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et… Les mer
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et… Les mer
Delikat Sursild 2 x 1300 g
EPDnr 5 542 410
I vår klassiske Delikat sursild er det en selvfølge at vi ha… Les mer
I vår klassiske Delikat sursild er det en selvfølge at vi ha… Les mer
Mills Mango og Chilimajones
5 x 900 g
EPDNr 2 064 459
Mills Mango & Chilimajones. En frisk og spennende bland… Les mer
Mills Mango & Chilimajones. En frisk og spennende bland… Les mer
Slik gjør du
1
Lag vinkokte poteter ved å koke poteter vann med tørr hvitvin eddik og sukker.
2
Ha Sursilden i et dørslag for å fjerne laken. Bland syltet ingefær med den avrente sursilden
3
Smør en rugbrødskive med et tynt lag Olivero.
4
Legg på et salatblad og skiver av de vinkokte potetene slik at det dekker skiven.
5
Anrett sildebitene med ingefærem på potetene.
6
Bland hakkede urter og tomat og anrett dette på toppen av silden.
7
Sprøyt på noen topper av mango chilimajonesen og pynt med noen hele urteblader tilslutt.