Gry Hagen byr på svineknoke med coleslaw og potet-pastinakk purè.
Enkel
Ingredienser
2 porsjon
Svineknoke
1 stk svineknoke
3 liter vann
4 ts salt
Coleslaw med rødkål og eple
Potet og pastinakk pure
Produkter i oppskriften
Olivero 2 kg boks
EPDnr 4 825 048
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et… Les mer
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et… Les mer
Mills Ekte Majones 5 kg
EPDnr. 2 793 610
Mills Ekte majones, den klassiske norske majonesen. Det høy… Les mer
Mills Ekte majones, den klassiske norske majonesen. Det høy… Les mer
Slik gjør du
1. Svineknoke Kok svineknoken i vann på medium varme i 2-2,5 timer. Ta av kjelen fra kokeplaten og tilsett saltet i vannet. La kjøttet ligge i vannet og trekke ca 30 min. Stek så svineknoken på 180-200 grader i stekeovn i 20-30 min til svoren er sprø.
2. Coleslaw med rødkål og eple Finstrimle rødkålen og riv eple. Bland de øvrige ingrediensene og rør sammen. Smak til med salt og pepper.
3. Potet og pastinakk pure Skrell poteter og pastinakk. Del de i biter og kok de møre. Ha ferdig kokt potet og pastinakk i en kjøkkenmaskin og tilsett Olivero og fløte. Kjør til du får en fløyelsmyk konsistens. Smak til med salt og pepper.