Hopp til hovedinnhold
Logo Millsproffpartner
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Konsepter
  • Produktkatalog (pdf)
  • Kontakt oss
  • Om Mills Proff Partner
  • Bildebank
  • Mills Kokkeknepekstern lenke
  • Til Mills AS
svineknoke

Gry Hagen byr på svineknoke med coleslaw og potet-pastinakk purè.

Enkel
0
0

Ingredienser

2 porsjon

Svineknoke

1 stk svineknoke
3 liter vann
4 ts salt

Coleslaw med rødkål og eple

150 g rødkål
100 g eple
50 g Mills Ekte Majones 5 kg
1 ss eplecidereddik
salt
hvit pepper

Potet og pastinakk pure

300 g potet
130 g pastinakk
20 g Olivero 2 kg boks
0.5 dl matfløte
salt
pepper

Produkter i oppskriften

olivero 2 kg
Olivero 2 kg boks
EPDnr 4 825 048
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et…
Les mer
Mills Ekte majones 5 kg pakningsbilde
Mills Ekte Majones 5 kg
EPDnr. 2 793 610
Mills Ekte majones, den klassiske norske majonesen. Det høy…
Les mer

Slik gjør du

1. Svineknoke Kok svineknoken i vann på medium varme i 2-2,5 timer. Ta av kjelen fra kokeplaten og tilsett saltet i vannet. La kjøttet ligge i vannet og trekke ca 30 min. Stek så svineknoken på 180-200 grader i stekeovn i 20-30 min til svoren er sprø.

2. Coleslaw med rødkål og eple Finstrimle rødkålen og riv eple. Bland de øvrige ingrediensene og rør sammen. Smak til med salt og pepper.

3. Potet- og pastinakkpure Skrell poteter og pastinakk. Del de i biter og kok de møre. Ha ferdig kokt potet og pastinakk i en kjøkkenmaskin og tilsett Olivero og fløte. Kjør til du får en fløyelsmyk konsistens. Smak til med salt og pepper.

Hva synes du om oppskriften?

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. 
Her finner du vår personvernerklæring.