Beates populære sommertapas lar seg enkelt pakke i ulike bokser. Retten er en komposisjon av confitert kylling, scampispyd, bønne- og tomatsalat. Smaken av sommer kommer ekstra godt frem med frisk lime og ingefærmajones.

Ingredienser

1 porsjon

Confitert kylling

4 stk kyllingfileter
0.5 l rapsolje
1 kvist rosmarin
1 kvist timian
2 stk hvitløksfedd
salt
pepper
parmesan

Marinert scampi

20 stk scampi
25 g fersk ingefær
1.5 stk chili
2 fedd hvitløk
35 g persille
1 stk lime
2 ml rapsolje

Lime og ingefærmajones

0.5 stk ingefær
0.5 stk lime-zest og saften
0.5 dl rapsolje
salt
sukker

Produkter i oppskriften

Plantego Bønne- og olivenolje 1,5 pose
Plantego' Bønne & Olivensalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 643
Middelhavssalat med bønner, kikerter, mais, gulrot, oliven …
Les mer
Mills Ekte majones 5 kg pakningsbilde
Mills Ekte Majones 5 kg
EPDnr. 2 793 610
Mills Ekte majones, den klassiske norske majonesen. Det høy…
Les mer