Hopp til hovedinnhold
Logo Millsproffpartner
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Konsepter
  • Produktkatalog (pdf)
  • Kontakt oss
  • Om Mills Proff Partner
  • Bildebank
  • Mills Kokkeknepekstern lenke
  • Til Mills AS

Shephards pie med Plantego´ Bulgursalat og Mills Potetmos

Enkel
0
0

Ingredienser

1 porsjon

150 g aubergine
150 g Flytende Melange 4×2 l
150 g løk
250 g sopp
1,5 kg Plantego’ Bulgursalat 3×1,5 kg
5 ts allehånde, malt
2 ts kanel, malt
1 ts chiliflak
3.5 dl brun løkbuljong
Mills Potetmos Vanlig 10×750 g

Produkter i oppskriften

Flytende Melange 2 liter flaske
Flytende Melange 4×2 l
EPDnr 885 616
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen…
Les mer
Plantego Bulgursalat 1,5 kg pose
Plantego' Bulgursalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 684
Plantego’ Bulgursalat er utviklet med ett mål for øye; neml…
Les mer
Mills Potetmos 750g
Mills Potetmos Vanlig 10×750 g
EPDnr 599 704
Mills Potetmos er ernæringsmessig sett svært lik den kokte pote…
Les mer

Slik gjør du

Tips!

Kutt grønnsakene i terninger a ca 1 x 1 cm og fres dem godt i panne med flytende Melange. Grønnsakene bør bli godt gylne og avgi en del fuktighet for å konsentrere smakene. Tilsett krydderne og la frese et minutts tid før Plantego´ Bulgursalat tilsettes, til slutt tilsettes kraften og det hele gjennomkokes godt. La det putre 10-20 min slik at smakene får tid til å utvikle seg og kraften koker inn i grønnsakene. Fyll det hele i en bakk eller ildfast form. Legg på et lokk med Mills Potetmos (laget etter anvisningen) Stek på 180 °C i ca 30 min før servering. Bruk kjøttbuljong eller gjerne 2-3 spiseskjeer brunet kjøttdeig av sau/lam og vann i retten i stedet for kraft. Dette gir god smak. Siden sau og lam smaker mye, kan du bruke mindre kjøtt i paien. Bare husk at den da ikke lenger er en vegetarrett.

Hva synes du om oppskriften?

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. 
Her finner du vår personvernerklæring.