Shephards pie med Plantego´ Bulgursalat og Mills Potetmos
Enkel
Ingredienser
1 porsjon
150 g aubergine
150 g Flytende Melange 4×2 l
150 g løk
250 g sopp
5 ts allehånde, malt
2 ts kanel, malt
1 ts chiliflak
3.5 dl brun løkbuljong
Produkter i oppskriften
Flytende Melange 4×2 l
EPDnr 885 616
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen… Les mer
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen… Les mer
Plantego' Bulgursalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 684
Plantego’ Bulgursalat er utviklet med ett mål for øye; neml… Les mer
Plantego’ Bulgursalat er utviklet med ett mål for øye; neml… Les mer
Mills Potetmos Vanlig 10×750 g
EPDnr 599 704
Mills Potetmos er ernæringsmessig sett svært lik den kokte pote… Les mer
Mills Potetmos er ernæringsmessig sett svært lik den kokte pote… Les mer