Shephards pie med Plantego´ Bulgursalat og Mills Potetmos

Enkelt
min.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Kutt grønnsakene i terninger a ca 1 x 1 cm og fres dem godt i panne med flytende Melange.
Grønnsakene bør bli godt gylne og avgi en del fuktighet for å konsentrere smakene.
Tilsett krydderne og la frese et minutts tid før Plantego´ Bulgursalat tilsettes, til slutt tilsettes kraften og det hele gjennomkokes godt.
La det putre 10-20 min slik at smakene får tid til å utvikle seg og kraften koker inn i grønnsakene. Fyll det hele i en bakk eller ildfast form.

Legg på et lokk med Mills Potetmos (laget etter anvisningen)

Stek på 180 °C i ca 30 min før servering.

Tips: Bruk kjøttbuljong eller gjerne 2-3 spiseskjeer brunet kjøttdeig av sau/lam og vann i retten i stedet for kraft.
Dette gir god smak. Siden sau og lam smaker mye, kan du bruke mindre kjøtt i paien. Bare husk at den da ikke lenger er en vegetarrett.

 

Antall porsjoner: