Løvkaker med kanel og sukker
Løvkaker med kanel og sukker. Denne kaken er en god, alternativ julekake til de syv sortene. Men, den er så enkel og god at den egentlig bør bakes hele året. Perfekt til kaffen eller servert til is eller krem. Oppskriften her er egentlig til to varianter; en med bare sukker og en med sukker og…
Ingredienser
Topping
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Smelt Mills No1 og tilsett fløte og melk.
2. Kok opp og hell det over melet.
3. Kjøres med K-spade (grind ) til deigen har samlet seg.
4. Avkjøl og dekk til digen. Deigen kan gjerne stå til dagen etter. (Deigen er enklest å kjevle når den har temperert seg litt).
5. Kjevle deigen løvtynt og stiple den litt. Skjæres så i passende kaker, gjerne snipper og settes på stekeplate med bakepapir. Passe størrelse på kakene er 10g pr stykk.
6. Kakene strøs med en blanding av sukker og kanel, eventuelt bare sukker om du foretrekker det.
7. Stekes på 200°C i 6-7 minutter.