Moules ala nage med Mills No1
Moules ala nage er en litt anderledes måte å servere blåskjell på. Det er en rik rett som passer fint som forrett. En forrettporsjon er halvparten av den porsjonen du ser i oppskriften her.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Fres sjalottløk et øyeblikk i en panne, tilsett vaskede blåskjell og hvitvin.
2. Legg på et lokk og damp til skjellene åpner seg. Fjern de skjellene som ikke åpner seg.
3. Sil kraften over i en liten kasserolle, tilsett fløte eller creme fraiche og monter forsiktig inn Mills No 1.
4. Smak til med sitron.
5. Hold sausen varm mens du freser hestebønner og spinat.
6. Anrett blåskjell, bønner og spinat i en dyp tallerken og hell over saus.
7. Pynt med kjørvel eller andre urter.
8. Dette er rik rett som også egner seg godt som forrett – del da gjerne oppskriften i 2.