Danske «smørrebrød» skal bugne. Denne utgaven med rikelig sursild er toppet med en karrisalat med majones. Tilsammen blir det en overdådig kombinasjon med masse smak. Velbekomme.

Ingredienser

10 porsjon

2 stk hardkokte egg
80 g creme fraiche
1 stk syrlig eple
0.5 stk rødløk
25 g cornichons
20 g kapers
80 g kokt makaroni

Salt

Pepper

10 skiver Dansk rugbrød

Urter til pynt

Produkter i oppskriften

olivero 2 kg
Olivero 2 kg boks
EPDnr 4 825 048
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et…
Les mer
Delikat Sursild 1300g
Delikat Sursild 2 x 1300 g
EPDnr 5 542 410
I vår klassiske Delikat sursild er det en selvfølge at vi ha…
Les mer
Mills Karrimajones 900g
Mills Karrimajones 5 x 900 g
EPDnr 1 472 034
Mills Karrimajones har en real karrismak. Passer spesielt go…
Les mer