Karrisalat med majones
Enkel
25 min
Danske «smørrebrød» skal bugne. Denne utgaven med rikelig sursild er toppet med en karrisalat med majones. Tilsammen blir det en overdådig kombinasjon med masse smak. Velbekomme.
Ingredienser
10 porsjon
2 stk hardkokte egg
80 g creme fraiche
1 stk syrlig eple
0.5 stk rødløk
25 g cornichons
20 g kapers
80 g kokt makaroni
Salt
Pepper
Urter til pynt
Produkter i oppskriften
Olivero 2 kg boks
EPDnr 4 825 048
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et… Les mer
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et… Les mer
Delikat Sursild 2 x 1300 g
EPDnr 5 542 410
I vår klassiske Delikat sursild er det en selvfølge at vi ha… Les mer
I vår klassiske Delikat sursild er det en selvfølge at vi ha… Les mer
Mills Karrimajones 5 x 900 g
EPDnr 1 472 034
Mills Karrimajones har en real karrismak. Passer spesielt go… Les mer
Mills Karrimajones har en real karrismak. Passer spesielt go… Les mer
Slik gjør du
1. Kok eggene og kjøl dem ned.
2. Bland creme fraiche og currymajones.
3. Hakk egg, rødløk, eple og cornichons i små biter og tilsett det i majones/creme fraiche blandingen sammen med kapers og makaroni. Smak til med salt og pepper.
4. Smør et tynt lag Olivero på rugbrødskiven. La silden renne litt av før du fordeler sursildbiter over så de dekker hele skiven. Legg på et godt lag med karrisalat. Topp med litt urter og noen skiver rødløk. På bildet har vi brukt Afilla cress og Karse