Kyllingtostada med noe sprøtt og smakfullt
Kyllingtostada. En ganske enkel rett i all sin smakfullhet. Grillede maistortillas utgjør den sprø grunnflaten. Stekt saftig lårkjøtt fra kylling er proteininnslaget. Mango i terninger gir søthet og det sprø innslaget er en syltet blanding av hvitløk, chili og sitrongress. Avslutt med et dryss av ristede kokosflak. Ved siden av; Mills Mango/chilimajones med litt ristede…
Ingredienser
Sprøtt u0026 smakfullt
Produkter i oppskriften
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et… Les mer
Mills Mango & Chilimajones. En frisk og spennende bland… Les mer
Slik gjør du
Tips!
Smør en stekeplate med Olivero og legg på små maistortillas. Stek dem i 12 min ved 160 grader. Kokosflakene ristes i ovnen på 160g til de er lett gylne. Lun den ferdig stekte kyllingen, del den i biter eller skiver og anrett på tostadaen. Legg deretter på mangoterninger (Her er et godt tips på hvordan mango skrelles). Avslutt med den syltete «sprø» blandingen (oppskriften finner du under) og dryss over ristede kokosflak. Om du vil kan du gjerne strø over noen friske urter etter smak. Bland ristede sesamfrø i Mango Chili majonesen. Server i en skål ved siden av. Pynt med noen sesamfrø på toppen av majonesen når du serverer kyllingtostadaen.
2. SPRØTT OG SMAKFULLT Syltet hvitløk, chili og sitrongress Sukker, eddik og vann kokes opp. Ta til side og tilsett rød chili som er delt i ringer. Kutt sitrongress og hvitløk i tynne skiver og ha alt over i den varme syltelaken. Sett til side og la det avkjøles.