
Kyllingtostada med noe sprøtt og smakfullt
En ganske enkel rett i all sin smakfullhet. Grillede maistortillas, stekt saftig kylling. Mango i terninger gir søthet og det sprø innslaget er en syltet blanding av hvitløk, chili og sitrongress. Med ristede kokosflak og Mills Mango/chilimajones har du kanskje en ny vinner på menyen?
Ingredienser
Sprøtt og smakfullt
Produkter i oppskriften
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et… Les mer
Mills Mango & Chilimajones. En frisk og spennende bland… Les mer
Slik gjør du
1. SPRØTT OG SMAKFULLT
Sukker, eddik og vann kokes opp. Ta til side og tilsett rød chili som er delt i ringer. Kutt sitrongress og hvitløk i tynne skiver og ha alt over i den varme syltelaken. Sett til side og la det avkjøles.
2. Kokosflakene ristes i ovnen på 160g til de er lett gylne
3. Smør en stekeplate med Olivero og legg på små maistortillas. Stek dem i 12 min ved 160 grader
4. Lun den ferdig stekte kyllingen, del den i biter eller skiver og anrett på tostadaen
5. Legg deretter på mangoterninger. Avslutt med den syltete «sprø og smakfulle» blandingen og dryss over ristede kokosflak.
6. Bland ristede sesamfrø i Mango- & Chili Majonesen og server i en skål ved siden av
Tips!
Om du vil kan du gjerne strø over noen friske urter etter smak. Pynt med noen sesamfrø på toppen av majonesen når du serverer kyllingtostadaen.