Sherrysild med sherrymajones
Sherry og litt mer sherry. Sherrysild med sherrymajones er en sildegodbit som er enkel å lage og er en liten munnfull som tar seg godt ut på et fat med appetittvekkere.
Ingredienser
Crostini
Rødløk
Friske urter
Produkter i oppskriften
I vår klassiske Delikat sursild er det en selvfølge at vi ha… Les mer
Mills Ekte majones, den klassiske norske majonesen. Det høy… Les mer
Slik gjør du
1. Sil laken godt av en bøtte med Delikat sursild. Ha silden tilbake i bøtten og tilsett 2 dl med Sherry*. La dette stå minst over natten. Kan gjerne stå 2-3 døgn, men ikke lenger da konsistensen på sildebitene kan bli litt løs.
2. Smak til Mills Ekte Majones med litt Sherry Legg en liten klatt av Sherrymajonesen på Crostinien.
3. Sil av Sherrysilden og legg en sildebit på majonesen.
4. Topp med litt rødløk, enten i små skiver eller veldig finhakket, samt en frisk urtekvast til slutt.
Tips!
*Vi har prøvd oss frem med ulike typer Sherry og har endt på Sandeman Medium Dry Sherry som vi synes gir en fin balanse mellom syre og sødme i silden.