Sherrysild med sherrymajones

Enkelt
20 min.
Sherry og litt mer sherry. Sherrysild med sherrymajones er en sildegodbit som er enkel å lage og er en liten munnfull som tar seg godt ut på et fat med appetittvekkere.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Sil laken godt av en bøtte med Delikat sursild. Ha silden tilbake i bøtten og tilsett 2 dl med Sherry*. La dette stå minst over natten. Kan gjerne stå 2-3 døgn, men ikke lenger da konsistensen på sildebitene kan bli litt løs.

    Smak til Mills Ekte Majones med litt Sherry

    Legg en liten klatt av Sherrymajonesen på Crostinien. Sil av Sherrysilden og legg en sildebit på majonesen.

    Topp med litt rødløk, enten i små skiver eller veldig finhakket, samt en frisk urtekvast til slutt.

    *Vi har prøvd oss frem med ulike typer Sherry og har endt på Sandeman Medium Dry Sherry som vi synes gir en fin balansen mellom syre og sødme i silden.

Antall porsjoner: