Croissant med kylling og cæsarsalat
Enkel
5 min
Croissant servert på en annen måte med kylling og cæsarsalat. Når du vil ha noe original håndmat med mye smak på menyen.
Ingredienser
1 porsjon
Croissant
Revet guyere
Et par skiver jarlsberg
1/2 nystekt kyllingbryst
Romanosalat
Produkter i oppskriften
Rydbergs Caesardressing 2,5 ltr.
EPD: 6 471 916
Cæsarsalat er defintiv en etablert internasjonal bestselger bl… Les mer
Cæsarsalat er defintiv en etablert internasjonal bestselger bl… Les mer
Slik gjør du
1. Del croissanten i to på langs.
2. Putt begge halvdelene på en stekeplate. Den nederste delen med skjæreflaten opp, den øverste delen med skjæreflaten ned.
3. Putt osteskivene på den nederste delen, pass på at hele skjæreflaten er godt dekket.
4. Den revne osten drysses oppå toppen av den øverste delen.
5. Grill begge croissantdelene side om side. De er ferdige når osten har smeltet på begge delene.
6. Fyll med kyllingbiter, romanosalat og Rydbergs Cæsardressing.