Croissant med kylling og cæsarsalat

Enkelt
5 min.
Croissant servert på en annen måte med kylling og cæsarsalat. Når du vil ha noe original håndmat med mye smak på menyen.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Del croissanten i to på langs. Putt begge halvdelene på en stekeplate. Den nederste delen med skjæreflaten opp, den øverste delen med skjæreflaten ned.

    Putt osteskivene på den nederste delen, pass på at hele skjæreflaten er godt dekket.

    Den revne osten drysses oppå toppen av den øverste delen. Grill begge croissantdelene side om side. De er ferdige når osten har smeltet på begge delene.

    Fyll med kyllingbiter, romanosalat og Rydbergs Cæsardressing.

Ingredienser

Produkter i oppskriften

Rydbergs Cesar dressing

Rydbergs Caesardressing 2,5 ltr.

Lignende oppskrifter