Eplekake i storform
Eplekake er aldri feil. Servert med vaniljeis eller pisket krem har man en sikker vinner på bordet. Her er en enkel og god oppskrift. Tilpasset 1/1 gastronormform
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Melange fungerer svært godt til alle former for steking og bak… Les mer
Slik gjør du
1. Røren lages slik; Melange margarin og sukker røres hvitt med en K-spade i maskin til sukkeret er rørt ut. Tilsett ett egg om gangen, rør godt ut før neste egg tilsettes. Bland sammen bakepulver, vaniljesukker og mel. Sikt dette inn i røren. Spray en 1/1 gastronormform med Melange formfett og ha i røren.
2. Eplene forberedes slik; Skrell eplene og del dem i båter. Vend eplene i sukker og kanel. Trykk eplene ned i røren. Bruk overskytende kanel og sukker som topping før steking. Stek: 175 grader i 30 minutter. Avkjøl den ferdige kaken på rist.
Tips!
Ønsker du litt smørsmak på denne eplekaken kan du erstatte Melange med Mills No1 Normalsaltet