Focaccia bakt med Plantego’ Bønnesalat
Enkel
2 t 30 min
Vår Plantego’ Bønnesalat har mange ingredienser, mye smak og den metter godt. Hvorfor ikke prøve den i en focaccia? Resultatet har du oppskriften på å bake her. Oppskriften er tilpasset 1/1 gastronorm.
Ingredienser
1 porsjon
Produkter i oppskriften
Plantego' Bønne & Olivensalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 643
Middelhavssalat med bønner, kikerter, mais, gulrot, oliven … Les mer
Middelhavssalat med bønner, kikerter, mais, gulrot, oliven … Les mer
Slik gjør du
1. Focaccia grunndeig blandes lett med Plantego’ bønnesalat. Smør en 1/1 gastronormform Olivenolje. Trykk deigblandingen utover til den fyller hele formen. la den hvile i 60 minutter. Topping: Rosmarin og havsalt. Trykk groper i deigen. La den etterheve i 30 minutter Steking: Stekes på 220 grader i 35 minutter