![](https://mills.no/content/uploads/sites/12/2016/06/shutterstock_420100111.jpg)
Focaccia – Grunndeig
Enkel
Vår bakeekspertise fikk en liten utfordring. Kan vi bake brødvarer med noen av våre Plantego’ produkter som smaksettere? Som passer I STORFORM? Resultatet ble 3 veldig saftige, kjempegode og mettende FOCACCIAER. For å bake de selv trenger du en grunndeig. Oppskriften på den finner du her. Mengden her er tilpasset 1/1 gastronormform.
Ingredienser
1 porsjon
800 g Kaldt vann
230 g Olivenolje
10 g Sukker
1300 g Pizzamel/Hvetemel
10 g Salt
65 g Gjær (fersk)
Slik gjør du
1. Bland alle ingrediensene. Eltes til deigen har en temperatur på 23 – 25 grader. la deigen hvile før videre bearbeiding (I «STORFORM» oppskriftene) Bruk denne grunndeigen til å bake en av disse variantene
2. Focaccia med Plantego Quinoasalat
![](https://mills.no/content/uploads/sites/12/2016/06/01-Quinoafocaccia-e1612964416491.jpg)
3. Focaccia med Plantego Bønnesalat
![](https://mills.no/content/uploads/sites/12/2016/06/02-Bnnefocaccia-e1612964281272.jpg)
4. Focaccia med Delikat Salsa
![](https://mills.no/content/uploads/sites/12/2016/06/03-Salsafocaccia-e1612963963731.jpg)