Stekt squash med nigellafrø og currymajones
Gjør squashen mer spennende. Stek den med nigellafrø og en av våre smaksmajoneser. Vipps så har du en enkel og god vegetarrett. Passer både som tilbehør eller i salatbaren. Nigellafrø er svarte løkfrø og brukes ofte i midtøsten og India. De har en god pepperraktig og litt syrlig smak. Du finner niggellafrø i velassorterte innvandrerbutikker
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen… Les mer
Mills Karrimajones har en real karrismak. Passer spesielt go… Les mer
Slik gjør du
1. Skjær squashen i ca 0,5 cm tykke skiver
2. Fordelen den i et lag i en stekeform
3. Ha flytende Melange over squashskivene, vend gjerne på dem så alle blir dekt av et tynt lag margarin
4. Ha over nigellafrø og salt etter smak
5. Stek på 200 grader i ca 10 minutter. Dryss over timian de siste minuttene av steketiden
6. Etter den ferdig stekte squashen er lagt opp topper du med karrimajonesen
Tips!
Ønsker du stekte og litt sprø squash er det viktig at du legger dem i et lag før de går i ovnen. Flere lag fører til til at de nederste lagene blir kokt.