Stekt aubergine med nigellafrø og peppermajones
Aubergine har ikke så mye egensmak, men det gjør den bare enklere å tilføre spennende smakskombinasjoner . Stek den med nigellafrø og server den med vår peppermajones. Dermed har du en enkel og god vegetarrett. Passer både som tilbehør eller i salatbaren. Nigellafrø er svarte løkfrø og brukes ofte i midtøsten og India. De har…
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Mills peppermajones. Prøv den i påsmurt., bruk den som dipp,… Les mer
Med 78% rapsolje kombineres oljens naturlige sunnhet med Mela… Les mer
Slik gjør du
Kutt auberginen i 0,5 cm tykke skiver
Fordel skivene i et tynt lag i en stekeform
Dekk skivene med flytende Melange, pass på at alle skivene får et tynt lag margarin
Stek på 200 grader i ca 10 minutter
Mot slutten av steketiden drysser du over fersk timian
Når du har lagt opp auberginen etter stek topper du med peppermajones
Tips!
Det er viktig at auberginskivene legges så tynt som mulig i stekeformen om du ønsker dem stekt og litt sprø. Ligger de i flere lag blir de nederste kokt.