Postei Umami
Dette smørbrødet med Stryhns Originale leverpostei har fått den enkle tittelen «Umami». Fordi det, i tillegg til den gode posteien,har fått følge av sopp, gresskar og parmesan. Dette er en inspirasjon, så mengder og hva du til slutt velger å ta med, er helt opp til deg. Godt blir det helt sikkert.
Ingredienser
Dansk rugbrød
kremet steinsopp
Eller annen sopp etter ønske
syltet gresskar
ristede gresskarkjerner
sprøstekte parmesanflak
revet parmesan
<br> friske urter til pynting
Produkter i oppskriften
Olivero Original – Margarin med smør og olivenolje 18 x 400 g
EPDnr 4 683 678
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et perfekt smøralternat… Les mer
Stryhn´s Dansk Grov Leverpostei 500g
EPDnr 5 892 005
Stryhn’s dansk grov leverpostei er den norske varianten av Danmarks deside… Les mer
Stryhn’s dansk grov leverpostei er den norske varianten av Danmarks deside… Les mer
Slik gjør du
Her er du sjefen, velg hva og hvor mye du vil bruke…
1. Sprøstekte Parmesanflak er skikkelig luksus. Stek parmesan i tynne skiver på bakepapir i ovnen og bryt opp i flak når osten er sprø og avkjølt
2. Vil du bruke gresskarfrø bør du definivt riste de i tørr panne noen minutter. da får du frem all den gode smaken. Bare pass på, de brenner seg fortere enn du tror