Stryhns Original postei med potet og estragon
Her har vi kombinert vår Stryhn’s originale grove leverpostei med estragonmajones og saltbakte småpoteter.På toppen er det brukt potechips og reddikskiver for å få en sprø kontrast i konsistensen
Ingredienser
<br> Dansk rugbrød
frisk estragon
til å blande med majonesen
<br> saltbakt småpotet
<br> potetchips
reddik
friske urter
Produkter i oppskriften
Olivero Original – Margarin med smør og olivenolje 18 x 400 g
EPDnr 4 683 678
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et perfekt smøralternat… Les mer
Stryhn´s Dansk Grov Leverpostei 500g
EPDnr 5 892 005
Stryhn’s dansk grov leverpostei er den norske varianten av Danmarks deside… Les mer
Stryhn’s dansk grov leverpostei er den norske varianten av Danmarks deside… Les mer
Mills Ekte Majones 5 kg
EPDnr. 2 793 610
Mills Ekte majones, den klassiske norske majonesen. Det høy… Les mer
Mills Ekte majones, den klassiske norske majonesen. Det høy… Les mer
Slik gjør du
Etpar små tips
1. Det kan selvsagt være litt jobb å lage egne potetchips, så har du ikke muligheten, bruk ferdigkjøpte. Men, da anbefales det å bruke de med kun salt
2. For en skikkelig grønn og fin estragonmajones, kjør den med stavmikser. Men, husk at frisk estragon har MYE smak, så start med litt og juster til ønsket styrke underveis. Smak gjerne litt av mjonesen med litt postei for optimal kombinasjon.