Her har vi kombinert vår Stryhn’s originale grove leverpostei med estragonmajones og saltbakte småpoteter.På toppen er det brukt potechips og reddikskiver for å få en sprø kontrast i konsistensen

Ingredienser

<br> Dansk rugbrød
frisk estragon
til å blande med majonesen
<br> saltbakt småpotet
<br> potetchips
reddik
friske urter

Produkter i oppskriften

Olivero beger 400g
Olivero Original – Margarin med smør og olivenolje 18 x 400 g
EPDnr 4 683 678 Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et perfekt smøralternat… Les mer
Stryhn grov leverpostei 500g
Stryhn´s Dansk Grov Leverpostei 500g
EPDnr 5 892 005

Stryhn’s dansk grov leverpostei er den norske varianten av Danmarks deside…
Les mer
Mills Ekte majones 5 kg pakningsbilde
Mills Ekte Majones 5 kg
EPDnr. 2 793 610
Mills Ekte majones, den klassiske norske majonesen. Det høy…
Les mer