Postei med lun sopp og syltet slangeagurk
En skikkelig blings med vår nye Stryhn’s postei i bunnen. Toppet med velkjent posteigarnityr med en liten vri,syltet slangeagurk (som blir litt anderledes enn vanlig sylteagurk)
Ingredienser
4 porsjon
<br> grovbrød
<br> Olivero 2 kg boks
<br> stekt sopp
Hvilken sopp du vil.
<br> syltet slangeagurk
<br> friske urter
til pynt
Produkter i oppskriften
Olivero 2 kg boks
EPDnr 4 825 048
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et… Les mer
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et… Les mer
Stryhn´s Dansk Grov Leverpostei 500g
EPDnr 5 892 005
Stryhn’s dansk grov leverpostei er den norske varianten av Danmarks deside… Les mer
Stryhn’s dansk grov leverpostei er den norske varianten av Danmarks deside… Les mer