Lun Byggryn- og betesalat med spekeskinke og fetaost
Mills Proff Partners Simen Larsen har laget denne enkle, men veldig gode salaten basert på vår Plantego’ Byggrynsalat. Salaten kan serveres både kald og lun.
Ingredienser
4 porsjon
110 g rødbeter
110 g gulbeter
110 g polkabeter
120 g fetaost
12 skiver spekeskinke
bladpersille
til steking av beter
salt
pepper
Produkter i oppskriften
Plantego' Byggrynsalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 700
Plantego Byggrynsalat er en smakfull salat basert på bygg… Les mer
Plantego Byggrynsalat er en smakfull salat basert på bygg… Les mer
Vita hjertego' Optimal olje 8 x 495 ml
EPDnr 4 951 596
Vita hjertego’ Optimal er en optimal blanding av raps-, sols… Les mer
Vita hjertego’ Optimal er en optimal blanding av raps-, sols… Les mer
Slik gjør du
1. Del gulbeter, polkabeter og rødbeter i ½ cm. tynne skiver og sammen med litt Vita hjertego’ olje, salt og pepper ovnsbak i ovn på 200 C til de er møre (ca 8-10 min)
2. Bland betene med byggrynsalaten
3. Spekeskinken stektes i ovnen på stekebrett med bakepapir på 180 grader i ca 10 min. (til sprø)
4. Finhakk bladpersille
5. Del fetaost i terninger
6. Bland persillen, fetaosten og spekeskinken i salaten