
Christoffer Greiner Fallet’s vegetartortilla
Meksikansk vegetar er enkelt å få til. Det er denne vegetartortillaen til Christoffer Greiner Fallet et velsmakende eksempel på
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Plantego’ Meksikansk linse- og bønnesalat er en smakfull sal… Les mer
Slik gjør du
Begynn med å lage den syltede rødløken
Ta like deler sukker, eddik og vann i en kjele og kok opp til en lake
Finsnitt løken i tynne strimler og legg i en bolle
Hell laken over løkstrimlene og sett kaldt
Forbered maistortillaene
Varm opp en tørr panne til den «ryker»
Stek tortillanene i 10 sekunder på hver side og legg dem på en tallerken med et klede over
Forbered resten av ingrediensene
Finhakk korianderen, legg de finhakkede stilkene til siden
Varm opp bønnesalaten forsiktig i en kjele og ha i korianderstilkene helt på slutten
Finsnitt hjertesalaten og chillien. Del limen i båter
Legg opp tortillaen slik du selv ønsker
Tips!
Her er Christoffers metode for å «bygge» en god tortilla;
Start med å smøre et tynt lag Plantego’ avocado & kikerter på tortillaen. Legg på hjertesalaten, fulgt av noen skjeer bønnesalat, deretter litt syltet rødløk, en stripe rømme og en stripe sriracha. Topp med koriander, chiliskiver og en skivs limesaft. ARRIBA!