Denne squashsuppen som Darius Griscenka har gitt oss oppskriften på, har masse smak og får fin fylde med kokosmelk.
Her er det brukt kyllingbuljong, men den kan selvsagt lett byttes ut med en grønnsaksbuljong
om du ønsker å servere en vegetarvariant

Følg denne linken for å lese vårt intervju med Darius som Månedens kokk på KOKKEKNEP

Ingredienser

20 porsjon

400 g løk
Finhakket
10 g hvitløk
Finhakket
1 liter kokosmelk
3 liter vann
2 kg squash
Finkakket
20 g kyllingbuljong
20 g trøffelolje
300 g søtpotet
I tynne skiver
Salt
Etter smak
Pepper
Etter smak

Produkter i oppskriften

Melange 1000g
Melange Margarin 12 x 1 kg
EPDnr 4 670 253
Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av p…
Les mer
Mills Frityrolje 10 l
Mills Frityrolje 10 l
EPDnr 2 793 826 Nye Mills Frityrolje er nå fri for palmeolje. Den nye frityroljen er en 100 % rap… Les mer