Sean Lackenby liker å eksperimentere seg frem til de beste smaksammensetningene, en kunst som virkelig kommer til sin rett når han lager kebab. Her presenterer han sin vri på Adana kebab, som han kombinerer med hjemmelaget flatbrød, hummus og tabouleh. Adana er en storby i Sør-Tyrkia ved middelhavskysten. Byen er kjent for sine varme sommere og deilige kebabretter.

Ingredienser

4 porsjon

Flatbrød

200 g hvetemel
0.5 ts salt
1 dl vann
2 ss olivenolje

Adana kebab

800 g lammekjøttdeig
0.5 bunt persille
1 stk sitron
4 fedd hvitløk

Tabouleh

0.5 bunt persille
1 stk rødløk
1 stk sitron

Produkter i oppskriften

Plantego' Hummus naturell
EPDnr 5 562 327 Plantego` Hummus med hint av kajenne er en smakfull og god hummus uten tahini og … Les mer
Melange-Flytende-Smør-og-rapsolje
Flytende Melange med Smør 9 x 475g
EPDnr 4 443 776 Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode smørsmaken med oljens … Les mer
Plantego Bulgursalat
Plantego' Bulgursalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 684
Plantego’ Bulgursalat er utviklet med ett mål for øye; neml…
Les mer