Sean Lackenby liker å eksperimentere seg frem til de beste smaksammensetningene, en kunst som virkelig kommer til sin rett når han lager kebab. Her presenterer han sin vri på Adana kebab, som han kombinerer med hjemmelaget flatbrød, hummus og tabouleh. Adana er en storby i Sør-Tyrkia ved middelhavskysten. Byen er kjent for sine varme sommere…

Ingredienser

4 porsjon

Flatbrød

200 g hvetemel
0.5 ts salt
1 dl vann
2 ss olivenolje

Adana kebab

800 g lammekjøttdeig
0.5 bunt persille
1 stk sitron
4 fedd hvitløk

Tabouleh

0.5 bunt persille
1 stk rødløk
1 stk sitron

Produkter i oppskriften

Plantego Hummus 200g beger
Plantego' Hummus naturell
EPDnr 6 327 423
Plantego` Hummus med hint av kajenne er en smakfull og god hu…
Les mer
Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med Smør
EPDnr 6 116 503
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode …
Les mer
Plantego Bulgursalat 1,5 kg pose
Plantego' Bulgursalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 684
Plantego’ Bulgursalat er utviklet med ett mål for øye; neml…
Les mer