Bahn mi
Bahn mi er en vietnamesisk utgave av baguette som har sin opprinnelse fra tiden da Vietnam var en fransk koloni. «Bahn mi» betyr egentlig brød. For vesten er begrepet forbundet med en sprø baguette fylt med spennende asiatiske smaker. En typisk Bahn mi inneholder svinepate, majones, saftig kjøtt og syltede grønsaker, toppet med frisk koriander.…
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Mills peppermajones. Prøv den i påsmurt., bruk den som dipp,… Les mer
Stryhn’s dansk grov leverpostei er den norske varianten av Danmarks deside… Les mer
Slik gjør du
1. Varm baguetten i ovnen til den blir varm og sprø.
2. Når baguetten er ferdig, skjær et dypt snitt på hele langsiden.
3. Smør et tynt lag med Stryhns Dansk grov leverpostei på den ene snittflaten av baguetten og Mills peppermajones på den andre.
4. Legg i ferdig tilberedt svinenakke i tynne skiver
5. Legg i vårløk og strimler med syltet gulrot og rettich
6. Dander med noen tynne ringer chili jevnt fordelt
7. Topp med frisk koriander
Tips!
Har du ikke mulighet til å tilberede svinenakke kan du erstatte det med f. eks kylling salatkjøtt for en enklere utgave av Bahn mi. Varm gjerne kyllingkjøttet med litt soyasaus litt før servering