Bahn Mi – Mersmak lunsjbrød på den vietnamesiske måten

Enkelt
10 min.
Bahn Mi er en vietnamesisk baguette som har sin opprinnelse fra tiden da Vietnam var en fransk koloni. Nå har denne smaksbomben kommet til Norge også. Her byr vi på vår vri, den har alt som skal være med i en klassisk Bahn Mi, blant annet svinepate (Kronborg original ovnsbakt postei ) og majones (Mills mango/chilimajones).
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Slik gjør du
    Kutt redish og gulrot i fine strimler. Bruk gjerne mandolin.
    Rør sukker og salt med eddiken og bland inn finstrimlet redish og gulrot.
    Mariner i ca 20 minutter.

    Bland sammen Ketjap manis, five spice krydder og salt soyasaus.
    Bland inn den ferdig stekte kyllingen.

    Varm baguetten i ovn til den er varm og sprø. 
    Ta den ut av ovnen og skjær et dypt snitt på hele langsiden.
    Smør med Kronborg Original Leverpostei på den ene siden og Mills Mango Chilimajones på den andre.
    Legg på syltede grønnsaker, vårløk og chili og topp med den marinerte kyllingen.

    Pynt med løvtynne skiver av reddik og frisk koriander.

Antall porsjoner: