Bakt brokkoli med Mills Aioli og sprø spekeskinke

Enkelt
min.
Bakt brokkoli med Mills Aioli. En enkel måte å tilberede og servere brokkoli. Sprø spekeskinke og solsikkekjerner gjør det til en spennende smårett. Kutter du ut spekeskinken har du et godt vegetartilbehør.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Rens og vask brokkolien og del opp i små buketter.

Legg skiver av spekeskinke på bakepapir og stek i ovn på 180°C i 7-10 min til skinken er gyllen og sprø.

Rist solsikkekjerner i stekeovn eller stekepanne til de er gyldne.

Bland broccoli og aioli i en bolle og vend sammen til aiolien er godt fordelt rundt bukettene.
Bak i ildfast form eller på bakepapir i stekeovn på 200 i 6-8 min.

Anrett på ønsket fat og topp med skinkebiter og solsikkekjerner.
Pynt gjerne med friske urter.

Antall porsjoner: