
Bouillabaisse
En rask og enkel fiskesuppe laget med salsa som base sammen med fiskekraft. Mangler du tid eller fagfolk er dette en super oppskrift. Denne kan fint lages med rester. En budsjettvinner!
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Mills Salsa er en fersk salsa. Den inneholder rikelig med t… Les mer
Slik gjør du
1. Bland sammen fiskekraft, olje og salsa i en kjele og tilsett en hel stjerneanis. Du kan erstatt fiskekraften med 2 fiskebuljongterninger blandet ut i 1 liter vann.
2. Bland inn potetterningene i suppen og kok til potetene er passe møre
3. Smak til med salt og pepper
4. Tilsett purreløken og fisken. La det trekke til fisken er klar. Bruk gjerne fiskerester om du har.
5. Dryss litt friske urter på toppen og servér!
6. TIPS! Istedenfor poteter og purreløk kan du fint bruke en ferdig frossen lapskausblanding. Da blander du denne inn før fisken og purreløken. Varm opp før du har i fisk og purreløk.
Kommentarer