Buddah bowl
Enkel
Buddah bowl er både farge- og smaksrik, fin å servere i porsjonsbegre. Buddah bowl inngår også i vår BRAINFOOD-meny
Ingredienser
10 porsjon
500 g søtpotet
200 g slangeagurk
150 g rødløk
Pickling spice mix
60 g egg
100 g koriander (bunt)
Produkter i oppskriften
Plantego' Bygg- og bønnesalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 726
Smakfullt og fargerikt middags- eller lunsjtilbehør som gjø… Les mer
Smakfullt og fargerikt middags- eller lunsjtilbehør som gjø… Les mer
Mills Karrimajones 5 x 900 g
EPDnr 1 472 034
Mills Karrimajones har en real karrismak. Passer spesielt go… Les mer
Mills Karrimajones har en real karrismak. Passer spesielt go… Les mer
Slik gjør du
1. Skrell søtpoteten og kutt i små terninger.
2. Stek søtpoteten mør i ovn med melange og litt salt og pepper – avkjøl.
3. Kutt slangeagurk i små terninger.
4. Bløtkok egg (6-7 minutter) – skrell og kutt i fine båter.
5. Finhakk koriander.
6. Sylt rødløk med pickling spice mix og la ligge minimum en time. (Best om den lages dagen før).
7. Anrett beger: Bønnesalat i bunnen Bland sammen søtpotet og agurk og legg oppå bønnesalaten. Legg på syltet løk, fordel deretter egg på toppen. Fordel currymajones pent øverst. Avslutt med koriander.