
Buddah bowl
Buddah bowl er både farge- og smaksrik, fin å servere i porsjonsbegre. Buddah bowl inngår også i vår BRAINFOOD-meny
Vurder oppskriften
Slik gjør du
-
Skrell søtpoteten og kutt i små terninger.
-
Stek søtpoteten mør i ovn med melange og litt salt og pepper – avkjøl.
-
Kutt slangeagurk i små terninger.
-
Bløtkok egg (6-7 minutter) – skrell og kutt i fine båter.
-
Finhakk koriander.
-
Sylt rødløk med pickling spice mix og la ligge minimum en time. (Best om den lages dagen før).
-
Anrett beger:
Bønnesalat i bunnen
Bland sammen søtpotet og agurk og legg oppå bønnesalaten.Legg på syltet løk, fordel deretter egg på toppen.
Fordel currymajones pent øverst. Avslutt med koriander.
Antall porsjoner:
- 500 g Plantego' Bygg- og bønnesalat 3x1,5 kg
- 500 g søtpotet
- 200 g slangeagurk
- 150 g rødløk
- Pickling spice mix
- 60 g egg
- 100 g Mills Sandwichmajones Yellow Curry 5x900 g
- 100 g koriander (bunt)
Produkter i oppskriften

Plantego’ Bygg- og bønnesalat 3×1,5 kg
