
Buddah bowl
Enkel
Buddah bowl er både farge- og smaksrik, fin å servere i porsjonsbegre. Buddah bowl inngår også i vår BRAINFOOD-meny
Ingredienser
10 porsjon
500 g søtpotet
200 g slangeagurk
150 g rødløk
Pickling spice mix
60 g egg
100 g koriander (bunt)
Produkter i oppskriften
Plantego' Bygg- og bønnesalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 726
Smakfullt og fargerikt middags- eller lunsjtilbehør som gjø… Les mer
Smakfullt og fargerikt middags- eller lunsjtilbehør som gjø… Les mer
Mills Karrimajones 5 x 900 g
EPDnr 1 472 034
Mills Karrimajones har en real karrismak. Passer spesielt go… Les mer
Mills Karrimajones har en real karrismak. Passer spesielt go… Les mer
Slik gjør du
1
Skrell søtpoteten og kutt i små terninger.
2
Stek søtpoteten mør i ovn med melange og litt salt og pepper – avkjøl.
3
Kutt slangeagurk i små terninger.
4
Bløtkok egg (6-7 minutter) – skrell og kutt i fine båter.
5
Finhakk koriander.
6
Sylt rødløk med pickling spice mix og la ligge minimum en time. (Best om den lages dagen før).
7
Anrett beger: Bønnesalat i bunnen Bland sammen søtpotet og agurk og legg oppå bønnesalaten. Legg på syltet løk, fordel deretter egg på toppen. Fordel currymajones pent øverst. Avslutt med koriander.