Buddah bowl

Enkelt
min.
Buddah bowl er både farge- og smaksrik, fin å servere i porsjonsbegre. Buddah bowl inngår også i vår BRAINFOOD-meny
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Skrell søtpoteten og kutt i små terninger.

  2. Stek søtpoteten mør i ovn med melange og litt salt og pepper – avkjøl.

  3. Kutt slangeagurk i små terninger.

  4. Bløtkok egg (6-7 minutter) – skrell og kutt i fine båter.

  5. Finhakk koriander.

  6. Sylt rødløk med pickling spice mix og la ligge minimum en time. (Best om den lages dagen før).

  7. Anrett beger:

    Bønnesalat i bunnen
    Bland sammen søtpotet og agurk og legg oppå bønnesalaten.

    Legg på syltet løk, fordel deretter egg på toppen.

    Fordel currymajones pent øverst. Avslutt med koriander.

Antall porsjoner: