Brioche fra Bakerlandslaget
Brioche bakt på denne måten fungerer godt som et alternativ til vanlig julebakst. Spises som den er eller med pålegg som Olivero og geitost eller syltetøy. Denne oppskriften har vi fått fra Remy Corbet på Bakerlandslaget.
Ingredienser
Andre tilgjengelige pakninger melange
Produkter i oppskriften
Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av p… Les mer
Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av p… Les mer
Melange fungerer svært godt til alle former for steking og bak… Les mer
Slik gjør du
1. Elte sammen alt utenom Melange på rolig fart Tilsett 1/3 del av Melangen Øk farten og elt videre til deigen begynner å bli smidig og slipper fra grytekanten Gå tilbake til rolig eltefart og tilsett resten av Melangen litt etter litt La deigen hvile på kjøl i min 25-30 min Del deigen i emner a 65 gram La hvile under dekke i 20 min til Rull ut til ønsket fasong Pensle med egg og la heve i romtemperatur 2-3 timer Dryss på perlesukker Stekes på 165 – 180°C i ca 12 – 15 min
2. Les mer om Baker- og konditorlandslaget Bli bedre kjent med mannen bak denne oppskriften, Remy Corbet