Brioche bakt på denne måten fungerer godt som et alternativ til vanlig julebakst. Spises som den er eller med pålegg som Olivero og geitost eller syltetøy. Denne oppskriften har vi fått fra Remy Corbet på Bakerlandslaget.

Ingredienser

1 porsjon

650 g hvetemel
12 g salt
100 g sukker
180 g egg
165 g melk
40 g fersk gjær
perlesukker til topping

Andre tilgjengelige pakninger melange

Produkter i oppskriften

melange 1 kg
Melange Margarin 12 x 1 kg
EPDnr 4 670 253 Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av planteoljer gjør at Me… Les mer
Melange 500g
Melange Margarin 18 x 500g
EPDnr 4 670 238 Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av planteoljer gjør at Me… Les mer
melange margarin 5kg
Melange Margarin 2×5 kg
EPDnr 497 081 Melange fungerer svært godt til all form for steking og baking. Det er den unike sa… Les mer