Brioche fra Bakerlandslaget

Enkelt
min.
Brioche bakt på denne måten fungerer godt som et alternativ til vanlig julebakst. Spises som den er eller med pålegg som Olivero og geitost eller syltetøy. Denne oppskriften har vi fått fra Remy Corbet på Bakerlandslaget.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Elte sammen alt utenom Melange på rolig fart

    Tilsett 1/3 del av Melangen

    Øk farten og elt videre til deigen begynner å bli smidig og slipper
    fra grytekanten

    Gå tilbake til rolig eltefart og tilsett resten av Melangen litt etter litt

    La deigen hvile på kjøl i min 25-30 min

    Del deigen i emner a 65 gram

    La hvile under dekke i 20 min til

    Rull ut til ønsket fasong

    Pensle med egg og la heve i romtemperatur 2-3 timer

    Dryss på perlesukker

    Stekes på 165 – 180°C i ca 12 – 15 min

Antall porsjoner: