Hopp til hovedinnhold
Logo Millsproffpartner
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Konsepter
  • Produktkatalog (pdf)
  • Kontakt oss
  • Om Mills Proff Partner
  • Bildebank
  • Mills Kokkeknepekstern lenke
  • Til Mills AS

Buddahbowl

Enkel
20 min
0
0

Ingredienser

1 porsjon

100 g Søtpotetterninger
Karri

120 g Plantego’ Bønne & Olivensalat 3×1,5 kg
120 g Plantego’ Byggrynsalat 3×1,5 kg
30 g syltet rødløk
100 g kokte nudler
0.25 stk avocado
20 g ristede mandler eller hasselnøtter
1 stk bløtkokt egg
40 g Mills Karrimajones 5 x 900 g
Spirer
Ristede sesamfrø

Produkter i oppskriften

Plantego' Byggrynsalat 1,5 kg pose
Plantego' Byggrynsalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 700
Plantego Byggrynsalat er en smakfull salat basert på bygg…
Les mer
Plantego Bønne- og olivenolje 1,5 pose
Plantego' Bønne & Olivensalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 643
Middelhavssalat med bønner, kikerter, mais, gulrot, oliven …
Les mer
Mills Karrimajones 900g
Mills Karrimajones 5 x 900 g
EPDnr 1 472 034
Mills Karrimajones har en real karrismak. Passer spesielt go…
Les mer

Slik gjør du

1. Skrell og del søtpoteter i biter og bland med Olivero og karri. Stek i ovn på 180 grader i 20 minutter. Avkjøl.

2. Kok nudler etter anvisning på pakken

3. Del opp avokado og bløtkokt egg og anrett dette sammen med Bønnesalaten og Byggrynsalaten i en vid skål eller bolle som bildet viser

4. Topp med karrimajones, ristede sesamfrø og noen grønne spirer og syltet rødløk

5. Syltet rødløk: 1 rødløk i strimler 2 ss 7% eddik + 3 ss vann + 1 ss sukker Kok opp eddik, vann og sukker, og hell laken over løken. La stå og kjøle av et par timer. Kan gjerne lages minst en dag før den skal brukes.

6.

Hva synes du om oppskriften?

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. 
Her finner du vår personvernerklæring.